پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
درود دوستان
گیگا بایوس F5 نهایی و ریلیز کرد و الان نصب کردم
مشکل خاموش شدن یهویی در هنگام ریست حل شد
ولی در مود الترا فست بوت در قبل از ورود به بایوس با 4 بوق مواجه هستیم که به قوت خود باقیست
سپاس از دوستان
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل در باز گردانی بایوس مادر بورد GA-Z270X-Ultra Gaming
نقل قول:
درود دوستان
گیگا بایوس F5 نهایی و ریلیز کرد و الان نصب کردم
مشکل خاموش شدن یهویی در هنگام ریست حل شد
ولی در مود الترا فست بوت در قبل از ورود به بایوس با 4 بوق مواجه هستیم که به قوت خود باقیست
سپاس از دوستان
این مورد هم احتمال زیاد در بایوس جدیدتر حل میشه .
وجالب اینکه در این بایوس هم قابلیت بازگشت به ورژن قبلی و برداشته
فرستاده شده از LG-D380ِ من با Tapatalk
دوست عزیز نگران نباش منم با این چیپست مکشل دمای پردازنده دارم
ان شاء الله با اپدیت مشکل برطرف بشه
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
- - - Updated - - -
[QUOTE=cewher;384754]دوست عزیز نگران نباش منم با این چیپست مکشل دمای پردازنده دارم
درود دوست من
نگرانی بابت چیزی ندارم ظاهرا ما عجول بودیم و فوری اومدیم سمت این چیپست و تا فیدبک هاش بررسی بشه و مشکلاتش حل بشه یه کم زمان بره و توی این مورد گیگا هم انصافا یه خورده تنبل تشریف داره
بنده یه سری مشکلات هم با چیپ 170 داشتم و قرار شد تیم گیگا بروز رسانی به ما بدن ولی دیر شد و اومدیم به چیپ 270
می تونم بپرسم مشکل دمای شما چی هست و روی چه کانفینگی
سپاس
از این نظر بایوس گیگابایت جزو کم اشکال هاست . این موارد همیشه در پلتفرم های جدید اینتل وجود دارد . تعداد بالایی مادربرد باید بایوس هاشون اپدیت شوند . همچنین مشکلات حل شوند و بعد منتشر شوند . به خاطر همین ممکنه به نظر دوستان پروسه طولانی بشه ولی باید توجه داشت تعداد زیادی مادربرد هست که نیاز به اپدیت بایوس دارند .
این پشتیبانی از optane هم به هر حال تازه در بایوس ها اضافه شده است .
[QUOTE=samadkhodaei;384755]- - - Updated - - -
نقل قول:
دوست عزیز نگران نباش منم با این چیپست مکشل دمای پردازنده دارم
درود دوست من
نگرانی بابت چیزی ندارم ظاهرا ما عجول بودیم و فوری اومدیم سمت این چیپست و تا فیدبک هاش بررسی بشه و مشکلاتش حل بشه یه کم زمان بره و توی این مورد گیگا هم انصافا یه خورده تنبل تشریف داره
بنده یه سری مشکلات هم با چیپ 170 داشتم و قرار شد تیم گیگا بروز رسانی به ما بدن ولی دیر شد و اومدیم به چیپ 270
می تونم بپرسم مشکل دمای شما چی هست و روی چه کانفینگی
سپاس
منم کم عجول نیستم😂
سیستم بنده تو ویب گردی و با باز کردن گوگل کروم یا دانلود دمای سی پی یو وحشتناک بالا میره
امیدوارم با اپیدیت مشکل برطرف بشه
من هنوز گرافیک خریداری نکرده ام فعلن با گرافیک پردازنده کار میکنم
اینم مشخصات سیستممه
Cpu:Intel Core i7-7700K
Mb:GIGABYTE AORUS Z270X GAMING7
Cooler: MASTERAIR PRO 4
Ram: G.Skill Trident Z 16GB 8GBx2
SSD: ADATA SX910 256GB
Power: CORSAIR HX750i
Case mastercase pro 5
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
نقل قول:
از این نظر بایوس گیگابایت جزو کم اشکال هاست . این موارد همیشه در پلتفرم های جدید اینتل وجود دارد . تعداد بالایی مادربرد باید بایوس هاشون اپدیت شوند . همچنین مشکلات حل شوند و بعد منتشر شوند . به خاطر همین ممکنه به نظر دوستان پروسه طولانی بشه ولی باید توجه داشت تعداد زیادی مادربرد هست که نیاز به اپدیت بایوس دارند .
این پشتیبانی از optane هم به هر حال تازه در بایوس ها اضافه شده است .
امیدوارم هر چه که هست برای همه خیر باشد
1 :تعداد فایل پیوست
درود بر دوستان
متاسفانه پس از آپدیت به بایوس F5 به ظاهر فاینال مشکلات ظاهرا حل نشده و شاهد پیغام های جدیدی هستیم
در بایوس جدید نه تنها هیچگدام از مشکلات مرتفع نشده بلکه پیغام جدیدی نیز در هنگام بوت به آن اضافه شده است
جای تعجب است که چرا گیگابایت امکان دانگرید به ورژن قبلی را از روی این سری مادربوردها برداشته و گناه من کاربر چیست که باید هردفعه شاهد گیر و گورهای جدیدی باشم؟
و شرکت آواژنگ نیز به دلیل موجود نبودن این مدل مادربورد در بخش فنی هر گونه تست و اعلام مشکلات را به آقای گیگابایت را منوط به تحویل مادربورد به بخش فنی از سوی بنده اعلام نمودند!!!!!!!
که با توجه به شرایط موجود این امکان برای بنده محیا نیست
نقل قول:
درود بر دوستان
متاسفانه پس از آپدیت به بایوس F5 به ظاهر فاینال مشکلات ظاهرا حل نشده و شاهد پیغام های جدیدی هستیم
در بایوس جدید نه تنها هیچگدام از مشکلات مرتفع نشده بلکه پیغام جدیدی نیز در هنگام بوت به آن اضافه شده است
جای تعجب است که چرا گیگابایت امکان دانگرید به ورژن قبلی را از روی این سری مادربوردها برداشته و گناه من کاربر چیست که باید هردفعه شاهد گیر و گورهای جدیدی باشم؟
و شرکت آواژنگ نیز به دلیل موجود نبودن این مدل مادربورد در بخش فنی هر گونه تست و اعلام مشکلات را به آقای گیگابایت را منوط به تحویل مادربورد به بخش فنی از سوی بنده اعلام نمودند!!!!!!!
که با توجه به شرایط موجود این امکان برای بنده محیا نیست
دوست عزیز وقت بگذارید نصف روز برد را با خودتون ببرید مشکلش را مرتفع ککنند